"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."

2012. február 20., hétfő

Ötödik Találkozó

Ötödik találkozó Ipolyszalkán 2012 február 19.
Tizenhatan találkoztunk 10 órától Ipolyszalkán, a Tájházban.
Hanákné Geng Viola elmesélte a sorozatos "véletleneket", melyek nyomán az ötlet megszületett, hogy a Tündérekről beszélgessünk.
Huszár Andrea betekintést engedett a tündérmesék világába, a világ különböző tájairól ismert  tündérmesék egyetemes tudást rejtő bölcsességébe, a mindenség összefüggő rendszerét varázslatos módon feltáró rejtelmeibe. Rácsodálkozhattunk mesekincsünk semmihez sem fogható gazdagságára, a tündérmesék tanító, az időnk haladtával sziromként kibomló, személyesen megélhető és felfogható jelentésrétegeire, a Tündér-lét aranyos lényegére, a Jóságra. Emma néni csodálatos lénye és meséi bensőséges, mélyen megrendítő tüneményként váltak jelenvalóvá.
Köszönjük a fínomságokat és a gondoskodást, amellyel Dikácz Zsuzsikáék körbevettek minket.
A sietősre sikerült búcsúzkodás előtt Mogyorósi Mónika megmutatta nekünk saját készítésű kézműves táskáit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!