"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. február 20., hétfő

Ötödik Találkozó

Ötödik találkozó Ipolyszalkán 2012 február 19.
Tizenhatan találkoztunk 10 órától Ipolyszalkán, a Tájházban.
Hanákné Geng Viola elmesélte a sorozatos "véletleneket", melyek nyomán az ötlet megszületett, hogy a Tündérekről beszélgessünk.
Huszár Andrea betekintést engedett a tündérmesék világába, a világ különböző tájairól ismert  tündérmesék egyetemes tudást rejtő bölcsességébe, a mindenség összefüggő rendszerét varázslatos módon feltáró rejtelmeibe. Rácsodálkozhattunk mesekincsünk semmihez sem fogható gazdagságára, a tündérmesék tanító, az időnk haladtával sziromként kibomló, személyesen megélhető és felfogható jelentésrétegeire, a Tündér-lét aranyos lényegére, a Jóságra. Emma néni csodálatos lénye és meséi bensőséges, mélyen megrendítő tüneményként váltak jelenvalóvá.
Köszönjük a fínomságokat és a gondoskodást, amellyel Dikácz Zsuzsikáék körbevettek minket.
A sietősre sikerült búcsúzkodás előtt Mogyorósi Mónika megmutatta nekünk saját készítésű kézműves táskáit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!