"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. december 30., vasárnap

Az egyesítés szándéka

Götli Kinga rajza

Következő találkozó: 2013. január 5-én 16 órától Pilisborosjenőn.
Téma: James Redfield: A tizenkettedik felismerés - Nyolcadik fejezet:
Az egyesítés szándéka
A Nyolcadik felismerés, az interperszonális etikáról szólt, arról, hogy beszélgetésinkben felemelhetünk másokat, ha a Felsőbb Énjükkel lépünk kapcsolatba. Ebben a tudatállapotban több felismerésben lehet részük, és szinkronisztikus információkat adhatnak át nekünk.
A Nyolcadik Integráció ezt magasabb szintre emeli, amit avval érünk el, ha tudatosan összeolvasztjuk elménket. Ha egy beszélgetést az elméink 'egyesítésének szándékával' kezdünk el, akkor felsőbb énjeink kapcsolódnak össze, és mindketten 'nagyobbnak' érezzük magunkat, mert nem csak a saját felsőbb énünkhöz kapcsolódunk, hanem a másik ember felsőbbrendű tudatára is ráhangolódunk. A beszélgetés minősége változik meg, a nyíltság és őszinteség közelség érzést és teljes összhangot teremt még a korábban idegenek között is.


(Minden cikkhez hozzá tudsz szólni, ha lejjebb a ...megjegyzés szóra kattintasz.)

1 megjegyzés:

  1. Tizennégyen voltunk a Találkozón. Legelőször Angyal kártyát húztunk.(Próbálkoztunk, de tovább fogunk még kísérletezni, hogy ustream-csatornán keresztül kapcsolódjunk azokkal akik távolról szeretnének részt venni). Körben ülve mindenki elmesélte, milyen "véletleneken" keresztül jutott el a találkozóra. A tizenkettedik felismerés főhősének a Nyolcadik Integráció gyakorlati megtapasztalásának történetéről beszéltünk, és ahhoz kapcsolódó tapasztalatainkat osztottuk meg egymással. Páros gyakorlatban próbáltuk ki, milyen, amikor a kigondoláson, és a megérzésen túl az "egyesítés szándékával" lépünk kapcsolatba egymással. A párok elmesélték egymásnak tapasztalataikat. A házigazdánk által készített, és a résztvevők által hozott finomságokból csemegéztünk, s közben kisebb körökben ismerkedtünk beszélgettünk. Majd újra körbeültünk, és elmeséltük egymásnak, hogy a társunk mit élt át a gyakorlat közben. Végül körben állva, áldást kérő zenés meditációval zártuk az estét.

    VálaszTörlés

Szólj hozzá!