"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. április 4., péntek

Aranyalma Műhely Nyílt Nap - 2014 május 11.

Kedves Barátaink!

Az Aranyalma Műhely következő nyílt napja május 11-én (vasárnap) esedékes.
Témánk ezúttal a Harmadik szem csakra lesz. Várunk benneteket az egész napos programra!A harmadik szem csakra jellegzetességeinek, fő megnyilvánulási területeinek ismertetésén kívül - mely tartalmazza az „őt” erősítő és segítő gyógyfüvek, ásványok ismertetését - jógagyakorlatokat is végzünk majd ezen csakránk harmonizálása érdekében. Lesz vezetett meditáció, elmélkedés és aki szeretné annak a homloka közepére sminkesünk valami szépet fest majd. A közös déli étkezés alkalmával (melyre vendégeink vagytok) a harmadik szem csakrát erősítő étkekkel (is) készülünk számotokra. A nap folyamán a harmadik szem csakrának megfelelő asztrológiai ismeretekről (transzcendens bolygók) hallgathattok majd kiselőadást, valamint a Symbolon kártyával ismerkedünk. Mutatunk majd a harmadik szemes látást elősegítő gyakorlatokat is melyet kipróbálhattok velünk. Harmadik szemünk álmodáskor aktív, ezért szó esik majd az álomtanról, vagyis a tudatos álmodásról. A mesékben is fontos szerepe van az álomnak, ezzel kapcsolatban is hallhatunk majd jókat. Igen remek visszajelzéseket kaptunk a múltkori együtt éneklésről, így újra megtesszük ezt. Ezúttal csukott szemmel zengedezünk majd, hogy annál inkább belső világunk, belső képeink felé tudjunk fordulni. A nagy sikerre való tekintettel újra lesz meridiántorna is! :o) És folytatjuk a kínai orvoslásról szóló, a múlt alkalommal elkezdett mini-előadássorozatunkat is.

Három barátunk mutatkozik be nekünk újként ezen a napon: Babi az arctornáról lebbenti fel a fátylat (mellyel 10 évet lehet fiatalodni, hölgyeim! :o)))), Balázs arról beszél majd, hogy életmódtanácsadóként hogyan segíti a klienseit, hogy aszerint élhessenek amit a lelkük akar tőlük. Tamás pedig versíróként kápráztat majd el bennünket.

De. 10-kor kezdünk és 17 óráig tervezzük az együttlétet. Ekkor zárjuk a napot, illetve aki még maradna annak plusz 1 órában van lehetősége, hogy személyesen kérjen tanácsot valamelyik előadónktól és/vagy új bemutatkozónktól. Mindent összevetve 18.00 óráig maradhatunk együtt.

Cím: 1039 Budapest III. (Csillaghegy), Lehel utca 14. szám. Ez a templom jobb szárnya, szemben a Krisna-tudatú hívők temploma és közösségi háza áll. BKV-val úgy a legjobb ha a HÉV Csillaghegyi megállójánál szállunk le és szépen besétálunk.


Zsámboki Műhely nagyobb térképen való megjelenítése
A harmadik szem csakra  színe az ibolya. Ez az a szín melyben egyenlő arányban keveredik a vörös és a kék, az eredeti jin és jang színei. Ha van kedvetek hozzá, legyen rajtatok ibolyaszín ruhadarab!
Zoknit, papucsot hozhattok magatoknak!

A program ingyenes, adományokat hálásan fogadunk.
VÁRUNK NAGY SZERETETTEL!

Az Aranyalma Műhely tagjai, vagyis:
Bogár Zsuzsanna (Zsiann)
Ujvárosi Csilla
Hevesi Kati
Tápai Andrea
Bóni Hilda Imola
Kerekes Zita
Erdei Ibolya
Jenei Gabriella

Programtervezet:

10:00 Bemutatkozás, bevezető, a homlokcsakra bemutatása Hevesi Katalin - Kerekes Zita 
10:30 Jógabemelegítés, egy-két ászana gyakorlása Hevesi Katalin
11:00 Rövid szünet
11:10 Küklopsznézés Jenei Gabriella  - Hevesi Katalin, Jézus-kép kiosztása magyarázattal Jenei Gabriella 
11:25 Éneklés együtt csukott szemmel 
11:30 Kövek, illóolajak, étkek Ujvárosi Csilla 
11:45 Ebédszünet
12:45 Éneklés együtt csukott szemmel 
12:50 Meditáció a négy elemre Hevesi Katalin
13:05-10 Kérdések a meditáció végén, Rováslyóga Ujvárosi Csilla
13:25 Álomtábori élmények, mesék-álmok Jenei Gabriella
13:40 Meglepetés Vendégeink bemutatkozása
14:00 Rövid szünet
14:10 Meridiántorna Bóni Hilda Imla
14:30 Symbolon kártya Bogár Zsuzsanna
14:50 Asztrológia Tápai Andra
15:20 Kínai gyógyászat, gyógynövények Bóni Hilda Imola
15:40 Rövid szünet
15:50 Szabadon választott, vagy megszavazzuk majd: evés, mozgás, stresszlevezető módszerek, éneklés
16:30 Levezető kör
17:00 Egyéni kérdések, személyes tanácsadás, megbeszélések
18:00 Búcsúzás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!