"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. április 30., hétfő

Nyolcadik Találkozó

Nyolcadik AranyKor, AranyAlma Találkozó, 2012 április 29.
 
Vasárnap délután Gervai Miklós András a hagyományos kínai gyógyítás filozófiai alapjaival ismertetett meg bennünket  a Nemes Ösvény Szellemi Műhelyben - Köszönet az újbóli vendéglátásért Pásztor Jánosnak!
Gervai Miklós András :
Kína házhoz jön
   E találkozón szeretnék valamennyit elmondani a hagyományos kínai gyógyászat filozófiai alapjairól. Szeretnék egy Csí Kung - Tai Csi és egy Dr. Wu-féle fejmasszázs bemutatót is tartani, valamint kipróbáljuk ennek önkezelő változatát.
   Érdekességként be szeretném mutatni (az egészen friss) szakdolgozatom témáját (Mentálhigiénés másoddiplomás képzés, Károli Református Egyetem, Pszichológia Intézet).
   E dolgozatban számolok be a szerencséről, miszerint e TCM (Traditional Chinese Medicine, vagyis hagyományos kínai gyógyászati) módszereket a hazai vesegyógyászat egyik fellegvárát: a Szent Margit kórház Nefrológiai osztályát vezető főorvos, Dr. Polner Kálmán 2 éve meghívta az általa kialakított rehabilitációs tevékenységbe. Polner főorvos úrék rehabilitációs tevékenysége az amúgy gyógyíthatatlan, végstádiumú vesebetegek életminőségének minden módon való javítására irányul, a modern orvosi ellátás kiegészítésére. Ebbe kapcsolódott be a kísérleti kínai gyógyászati projekt is, elsősorban mentálhigiénés előnyöket remélve és keresve.
   A kísérleti projekt az ő értékelése szerint fantasztikus eredményekkel zárult, mivel a nyugati gyógytorna lehetőségein túli, mentális és spirituális előnyöket is hoz, így teljes erővel igyekszünk folytatni és bővíteni az együttműködést.
   Ez egy üdítő és más gyógyászati tevékenységre is általánosítható példa lehet arra, hogy ha a modern hazai gyógyászat nyitott és kíváncsi, akkor a TCM képes lényegesen hozzájárulni az itteni gyógyászat működéséhez. És arra az értelmiségi felelősségre is, hogy amennyiben a mértékadó, központi, vezető pozícióban dolgozó felelős személy ajánl egy ilyen idegen, de a világon máshol már bizonyítottan jó módszert, akkor a rábízott emberek szívesen követik a szokatlan utat is, és így plusz előnyökhöz juthatnak.
   Amennyiben van DVD-vetítési lehetőségetek is, s igényetek erre, be tudok mutatni egy rövid riport filmet (kőbányai TV 10) a Kőrösi (Pataky) Műv. Kp.-beli egészséges emberekből álló csoportom tevékenységéről, s egy szintén rövid filmet arról, hogy Kínában hogyan és miért Csí Kung-oznak az emberek.
Szerintem ez fér bele az adott időbe. Ez megfelelne Nektek szerinted?
   Egyéb, más témáimról, amikkel dolgozom, talán, egyszer majd máskor beszélhetünk, ha igényetek, s idő lesz azokra is.
   Köszönöm az érdeklődést, a szervezést, az erőfeszítést, amivel e lehetőséget biztosítjátok az engem (is) olyannyira érdeklő témák bemutatására!
Szeretettel

Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!