"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. július 16., hétfő

Kilencedik Találkozó

   

2012.  július 15-én délután 3 órától a Nemes Ösvény Műhelyben tartottuk a Kilencedik AranyKor, AranyAlma találkozót. Hellingerről és a családállításról meséltem.



A Tizenkettedik Felismerés csoportnak is küldtünk meghívót.
James Redfield könyvéből az Ötödik Integráció volt a második témánk:

5. Az Isteni Kapcsolat
"Ha ragaszkodni akarunk az igazsághoz, és a legveszélyesebb ideológiai hamisságokkal szemben is ahhoz igazodunk, akkor elménkben megnyílik valami, ami ezt megjutalmazza. Tudjuk, hogy egymagunkban, pusztán az ego erejével nem szállhatunk szembe ezzel a veszéllyel. Arra senki sem képes. Ám a ráismerés megnyitja a már meglevő pályát, és ekkor tapasztaljuk meg az áttörést, ez adja az Isteni Kapcsolatot, a védettséghez szükséges megérzéseket és szinkronicitást."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!