"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. november 17., szombat

AranyKor AranyAlma youtube csatorna - elindultunk



Elkészült az első bemutatkozó film Óvári Annáról, 

 ITT                      találjátok az első részt, és

 
 ITT                      a másodikat. 

A félelem hatása az életre című könyve kapcsán a felvételen arról beszél, hogyan lehet a gyakorlatban a félelem helyett a szeretetet választani.



"Minden szeretetteljes gondolat, szó, tett: Igazság. Minden egyéb: segélykiáltás a szeretetért. Fontos ezt tudni, különösen azért, mert előfordul, hogy nem szeretetteljes viselkedéssel találkozol. A tudatos figyelem, együttérzés, türelem, megértés --- vagyis a szeretet kinyilvánítása --- tehet alkalmassá téged arra, hogy a tudatlanság, ostobaság,  durvaság, nemtörődömség látszata mögött felismerhesd a félelemben élőket és meghallhasd segélykiáltásukat. A segítséget kérőknek semmi másra nincs szükségük, mint szeretetre, ezért minden más adakozás hiábavaló és csalódottságot okoz. Nem áll szándékomban megbántani azokat, akiknek megesik a szívük a világ szegényeinek, elesettjeinek láttán, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a pénz önmagában nem képes megszüntetni az okokat. Amilyen mértékben fokozódik vagy oszlik szét az emberiség félelme, olyan mértékben erősödik vagy halkul el a segélykiáltás, és annak megfelelően szorul háttérbe vagy jut érvényre a Szeretet --- az Igazság --- a Földön. Saját félelmeid leküzdése a Szeretet ügyének felelősségvállalásával egyenlő...."

2012. 11. 17. 9:57 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!