"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2013. március 7., csütörtök

Közös Magyar Kollektiv Tudatemelés

Levélben kaptuk:
Kedves Barátom!
Széles társadalmi és szellemi körben elindult egy csodálatosan harmonizáló törekvés: a magyarság kollektív tudata egyensúlyba hozásának és folyamatos emelésének elkezdése.
Az első közös ima és meditáció jövő héten, március 15-én 14 órakor lesz. Egy erre alakult közösség, a Hálószövők szervezik ezt. Az első közös imára és meditációra invitáló film elkészült - csatoltan küldöm.
(http://www.youtube.com/watch?v=hwVxUPyVR1U)
A március 15.-i közös ima/meditáció témája az együttműködés lesz, a magyar emberek egymásra hangolódása a cél.
Kérek mindenkit, lehetőleg senki ne azon töprengjen, hogy a törekvésben minden tökéletes-e, vagy minden mondat pontos-e. Ez mindenki számára közös tanulás, s ugyanakkor szellemi és erkölcsi vállalás. Fogadjuk el, s engedjük meg maguknak, hogy a tapasztalatok birtokában minden közös ima-meditáció egyre jobb és egyre tudatosabb lesz. 
"Csupán" azt kérjük, szeressétek és pártoljátok ezt a közösségi szándékot, s legfőbbképpen vegyetek részt március 15-én a közös imán és meditáción.
Kérjük Töletek, hogy mindenki küldje körbe ezt a Meghívót és az invitáló filmet, hogy sokan ott lehessenek.
Mindenkit - minden korlátozás nélkül - várunk, s örömmel fogadunk! 
Köszönjük támogatásotokat!
Tisztelettel és szeretettel: a Hálószövők csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!