"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. június 30., hétfő

ARANYALMA MŰHELY - NYÁRI TÁBOR

Az ősz óta szervezett Csakra Napjainkat egyvégtében átélheted augusztusban, Ipolyszalkán!

NYÁRI ÉLETMÓD TÁBOR FELNŐTTEKNEK
 Aranyalma Életmód Műhely Szociális Szövetkezet
2014 augusztus 3-10.

IPOLYSZALKA, TÁJHÁZ


Téma:  a hét csakra működésének harmonizálása


Program: vasárnap esti érkezés után a hét minden napján egy-egy csakrát veszünk sorra, megismerjük az alul- és túlműködés ismertető jegyeit, a kiegyensúlyozás lehetőségeit a gyakorlatban, szinek, kövek, illóolajok, jógagyakorlatok, blokkoldás, mese, és természetgyógyászat révén.


Részvételi díj: 56 000,- Ft, mely tartalmazza a matracos szállás, a napi háromszori vegetarianus étkezés és a programok díját.Utazás egyénileg:  gépkocsival, vagy Szobig vonattal, csatlakozó buszjárattal Letkésig, onnan 15 perc séta Ipolyszalkára, a hídon át.

Kinek való?
Aki elfáradt, és szeretne természetes környezetben feltöltődni.
Aki vissza-visszatérő gondjainak gyökerét szeretné megtalálni.
Aki a test-lélek-szellem harmóniáját keresi.

Jelentkezés: 20 000 forint foglalási díj beérkezési sorrendjében, mely július 20 után történő lemondás esetén vissza nem téríthető, de saját ismerősi körben átruházható.
Részletek emailben: aranyalma.szoszov@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!