"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. július 8., kedd

5 + 1 ötlet rapid pihenésre





A sejtjeid működéséhez tápanyagokra és oxigénre van szükség, melyeket a vérkeringés juttat a sejtjeidbe. Ha sokáig maradsz egy bizonyos helyzetben, akkor ahol nyomást érzel, azon a területen összeszorulnak az erek, és éhezni – fulladozni kezdenek a sejtjeid. Ilyenkor érzed magad fáradtnak. Jobban jársz, ha figyelsz az apró jelekre és nem engeded elhatalmasodni a fáradtságot, hanem a lehető leghamarabb, amikor a fáradtság jelentkezik, szabaddá teszed az utat a véráramlás számára, és néhány jó mélyet lélegzel. Van egy néhány trükk, ami akkor is működik, ha csak egy-két perced van rá, hogy elűzd a fáradtságot.

  1. Ha a szemed fáradt – tenyerezz!
    A tenyerezést több látásjavító könyv is ajánlja, nagyon jól beindítja a szem öngyógyító folyamatait. A tenyerezés lényege, hogy a melegre dörzsölt tenyereiddel úgy takarod el a szemed, hogy szemernyi világosság se jusson be.

  1. Ha a cipőtől fáradt el a lábad – talpazz!
    Ülő helyzetben felváltva tedd le a padlóra a belső és külső talpéledet.  Szorítsd marokba a lábujjaid és engedd el. Nehezedj a sarkadra, és emeld magasba a lábujjad.

  1. Ha a figyelmed lankadt el – fülezz!
    Néha ólmos fáradtság tör rád, ha az előadó hangja mesehallgatáshoz hasonló transzállapotba ringat? És neked közben figyelned kéne? A régiek ismerték, hogy a fül végigmorzsolgatásával az összes érzékszervünk kiélesedik. A figyelmetlen gyereknek eredetileg nem büntetésből, hanem éppen a figyelme felélesztése érdekében morzsolták végig a fülét – ez vált aztán fájdalmas fülhúzássá és büntetéssé, az eredeti tudás feledtével. Hüvelykujjaddal hátulról, behajlított mutatóujjaddal előlről csippentsd meg a füled, majd húzd végig a kezed, kissé szorosan tartva, a füled cimpájáig. Ugye, mennyire jól esik? Két-három húzás fel se tűnik másoknak.


  1. Ha a nyakad merevedett el – Brillcsirkézz!
    Peggy W. Brill gyógytornász nevezi így azt a gyakorlatát, Fájdalomcsillapítás gyorsan, természetesen c. könyvében, amit az ülő munkát végzőknek ajánl. Naponta, óránként egyszer kellene ismételniük – hogy elkerüljék a „számítógépes nyakfájást”. (Ha nem szemmagasságban nézel egy képernyőt, hanem lehajtott fejjel dolgozol, az még hatványozottabban terheli meg a nyaki gerincszakaszt.) Fel a kezekkel! Emeld fel a karod, úgy, mintha megadnád magad, nézz előre, fordítsd kifelé a tenyered, és a lapockádat meg a tarkódat húzd hátra, amennyire tudod. Tartsd ki 10 másodpercig.
     
  2. Ha estére fáradsz el túlságosan - mielőtt elalszol, kis ideig végezd a Brillcsirke gyakorlatot az ágyban, hanyatt fekve, de úgy, hogy még a lábadat is felhúzod hozzá és széttárod a térded. Ez a nyújtózás segít, hogy könnyebben elaludj, és jobban kipihend magad reggelre.

+ 1. Ha már reggel is fáradtan kelsz – Csakra Táborozz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!