"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."

2017. november 12., vasárnap

Csakra Mese Jóga Tánc

Ha gondban vagy az öröm megélésében, ha nehezen megy az alkotás-teremtés, akkor a Szexcsakra mesecsoport neked szól!

A szexcsakra életterülete az ÖRÖM. 

Testileg a nemiség, lelkileg a szerelem, szellemileg a spirituális élmény az, ami boldogságérzetet ad nekünk (jellemzően). S ez a csakra felelős TEREMTŐERŐnk szabad áramlásáért is.
2 alkalommal van alkalmad meghallgatni azt a magyar népmesét, mely a szexcsakra kívánt működését hivatott támogatni. S mindkét alkalommal jóga egészíti ki a munkát.
• nov. 18. du. 3-tól este 7-ig: a „Csakramesék” tanfolyam sorozatán belül; helyszín: Napsugárzó (Bp. XIII., Katona József utca 28., IV. em. 24.)
Tanfolyamvezető társam, Hevesi Kati gerincjóga oktató mozgat meg minket, s külön figyelemmel leszünk majd a szexcsakra harmónikus működését segítő ászanákra.
– részvételi díj: 7.000 ft/fő
• dec. 2. szombat du. 2-től este 8-ig: a Lélekmesék - Csakrautazás tanfolyam sorozatán belül; Helyszín: Shanti Jógastúdió – Gödöllő, Kandó Kálmán utca 26. (bejárat a Toldi utca felől)
Tanfolyamvezető társam, Gergely Anna jógamesternő a szexcsakrára épített jógaórája, meditációja és szabad táncfoglalkozása egészíti ki a meseterápiás csoportot.
– részvételi díj: 9.000 ft/fő és uzsonnára valami a közös asztalra
Mindkét helyszínen van létszámmaximum. Érdemes jóelőre bejelentkezni! ;o)

Írj nekem, ha jönnél! jegabuKUKACgmail.com Jenei Gabriella


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!