"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2017. november 12., vasárnap

Csakra Mese Jóga Tánc

Ha gondban vagy az öröm megélésében, ha nehezen megy az alkotás-teremtés, akkor a Szexcsakra mesecsoport neked szól!

A szexcsakra életterülete az ÖRÖM. 

Testileg a nemiség, lelkileg a szerelem, szellemileg a spirituális élmény az, ami boldogságérzetet ad nekünk (jellemzően). S ez a csakra felelős TEREMTŐERŐnk szabad áramlásáért is.
2 alkalommal van alkalmad meghallgatni azt a magyar népmesét, mely a szexcsakra kívánt működését hivatott támogatni. S mindkét alkalommal jóga egészíti ki a munkát.
• nov. 18. du. 3-tól este 7-ig: a „Csakramesék” tanfolyam sorozatán belül; helyszín: Napsugárzó (Bp. XIII., Katona József utca 28., IV. em. 24.)
Tanfolyamvezető társam, Hevesi Kati gerincjóga oktató mozgat meg minket, s külön figyelemmel leszünk majd a szexcsakra harmónikus működését segítő ászanákra.
– részvételi díj: 7.000 ft/fő
• dec. 2. szombat du. 2-től este 8-ig: a Lélekmesék - Csakrautazás tanfolyam sorozatán belül; Helyszín: Shanti Jógastúdió – Gödöllő, Kandó Kálmán utca 26. (bejárat a Toldi utca felől)
Tanfolyamvezető társam, Gergely Anna jógamesternő a szexcsakrára épített jógaórája, meditációja és szabad táncfoglalkozása egészíti ki a meseterápiás csoportot.
– részvételi díj: 9.000 ft/fő és uzsonnára valami a közös asztalra
Mindkét helyszínen van létszámmaximum. Érdemes jóelőre bejelentkezni! ;o)

Írj nekem, ha jönnél! jegabuKUKACgmail.com Jenei Gabriella


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!