"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2019. április 3., szerdaHogyan meséljünk? Mit meséljünk?

Jenei Gabriella mesemondó-meseterapeuta megmondja!


Jenei Gabi: Sokan mondják felnőtt mesebarátaim (mesemondóként felnőtteknek tartok meseterápiás csoportokat), hogy ők bizony nem tudnak mesélni! Pedig a mesélés képessége fejleszthető! Van egy kulcs ehhez, amit örömmel átadok minden érdeklődőnek ezen az alkalmon.

Mesemondóként sok kérdést kapok arról, hogy mit és hogyan meséljenek a szülők a gyermekeiknek. Ilyenkor mindig a magyar népmesekincset ajánlom figyelmükbe. A népmesék alapigazságokat és erkölcsöt közvetítenek: Jótett helyébe jót várj! – hallja sokszor a mesehős mesei segítőktől. És valóban így van! Az altruizmus létjogosultsága és hasznossága tudományosan bizonyított tény. (Aki nem hiszi, járjon utána! :) )


A Mit olvassunk? kérdés után a Hol találok ilyen meséket? kérdés következik rendre.
Ha népmesével tápláljuk gyermekeink lelkét, akkor szellemük is fejlődik: szókincsük tágul, nyelvi megjelenítő képességük gazdagodik. És ha HALLJA vagy OLVASSA azt a mesét, tehát nem képeket nézeget közben, akkor a gyermek belső látása is megőrződik (ezzel születünk) és kibomlik, fejlődik.
Célom az együttlétünkkel az, hogy minél több emberhez (legyen az gyermek vagy felnőtt) eljussanak a MEGFELELŐ mesék, hogy azok hassanak és segítsenek életünk különböző szakaszaiban.

Időpont: 2019. április 9. kedd este 17.30-19.30-ig

Helyszín: PAJTA az élményhely 
Budapest, Rákoskeresztúr, Pajta u. 42.


Ajánljuk: óvónőknek, szülőknek, nagyszülőknek, és mindenkinek aki mesélni szeretne.
A foglalkozást vezeti: Jenei Gabriella - mesemondó, meseterapeuta esztoramesemuhely.hu


Részvételi díj: 3000 Ft / fő

Minimum 5 fő részvételével indítjuk a programot.

Jelentkezés: pajtaelmenyhely@gmail.com ápilis 7-ig kérjük elküldeni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!