"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2018. október 3., szerda


MINDEN MESEBARÁTNAK!

Október 6-án kirándulni indulunk. Nagyszerű útvonalunk van! S nem is lesz hosszú vagy nehéz az utunk, hiszen ez az első őszi túránk együtt. Kis bemelegítés várható tehát.

Pomázról indul gyalogtúránk, a zarándokparkolóból 10 órakor.

Elsétálunk majd a Teleki-Wattay-kastély mellett, s az első modernkori Pilis-kutató, Sashegyi Sándor kunbabát formáló sírjához igyekszünk, ahol Kovács Róbert Károly szakrális túravezető a kutatások eredményeiről beszél majd nekünk.

Innen a Klissza-dombra megyünk, a Honalapítási emlékművet tekintjük meg. Ezután Messelia hegy mellett a Kő-hegyre vezet utunk, annak is a Petőfi Sándor nevét viselő pihenőjéhez, ami egy kilátó. Páratlanul szép kilátást ígér Robi, akinek rövid történelmi tanítása után letelepedünk itt a szabadban (vagy rossz idő esetén a menedékházban) és kezdődik a mesecsoport!  

A mesét mondja, a terápiás csoportot Jenei Gabriella vezeti.

Mivel a Mérleg havában járunk, ennek az időegységnek a mélyebb megismerése a célunk egy szép magyar népmese által, nevezetesen az isteni igazság kérdésköre, s a (belső) sárkányainkkal való megküzdés.

A mesecsoport után visszasétálunk Pomázra és megyünk haza.

Részvételi díj: 3.500 ft/fő


Jelentkezni itt lehet: jegabuKUKACgmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!