"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2018. november 5., hétfőBár roppant szeretek erdőben mesélni, télen ezt nemigen tehetem. A mesézés légkörének megteremtéséhez kényelem és nyugalom szükséges, melyben megszülethet a bizalom a mese és a benne rejlő ősbölcsességek iránt. Hidegben ez nehezen jönne össze, ázva-fázva, földön kucorogva. A testedzésről azonban nem mondanék le. Szeretem, ha mozgás egészíti ki a mesefoglalkozásokat. Ezért télre-tavaszra terembe vonulok és egy kis stúdióban folyik tovább a Csillagmesék-sorozat.
A megfelelő mozgáshoz Hevesi Kati gerinctorna oktatót kértem társamul. Kati gyógymasszőr is, így az emberi testet igencsak ismeri. S mint gyakorló jógástól, a jógaéletmódról is megtudhatunk egyet s mást tőle.

A Csillagmesék jógával® c. műhelymunka-sorozat alkalmainak színhelye: A RÓZSA NEVE Szalon – Budapest XII. ker., Maros utca 22., I. em., 11-es kapucsengő

Időpontjaink:

Első negyedév:
2018. dec. 1. (szombat): NYILAS
2018. dec. 22. (szombat): BAK
2019. jan. 20. (vasárnap): VÍZÖNTŐ
2019. febr. 23. (szombat): HALAK

Második negyedév:
2019. márc. 24. (vas.): KOS
2019. ápr. 27. (szombat.): BIKA
2019. május 25. (szombat): IKREK
2019. június 29. (szombat ): RÁK 

Harmadik negyedév:
2019. július 27. (vas.): OROSZLÁN
2019. aug. 25. (vas.): SZŰZ
2019. szept. 22. (vas.): MÉRLEG
2019. okt. 26. (szomb.) SKORPIÓ


Az alkalmak mindig hétvégi napon (szombat vagy vasárnap) vannak, du. 3-tól este 1/2 8-ig.

S hogy mit csinálunk együtt?
Az adott hónap, csillagjegy tudnivalóinak ismertetését egy teljes óra gerinctorna/jóga követi. Mozgás után jólesik az étel és ital: rövid uzsonnaszünetet tartunk. Aztán mesemondással koronázzuk meg együttlétünket, s a meseterápia módszerével közelítünk a mesei ősbölcsességhez, figyelve az adott jegyérvénytartam minőségének kibontására éppúgy, mint a személyes történetek és üzenetek felderítésére, kiteljesítésére.

Részvételi díj: 7.500 ft/fő/alkalom


Bejelentkezés és további tudnivalók, valamint kérdések esetén írj nekem!

Jenei Gabriella – mesemondó, felnőttoktató
jegabuKUKACgmail.com


Várlak szeretettel a Csillagmesék jógával műhelyben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!