"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2019. január 11., péntek


Az Aranyalma Műhely „Csillagmesék jógával®” sorozatának alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is. (Hogy milyen tanulságokat vonunk le egy-egy alkalom után az adott csillagjegyről, annak összefoglalóját itt olvasható rendrehttps://legblogabb.blogspot.com/ )
A meseterápiás csoportot egy órás gerincjóga egészíti ki. Így test, lélek és szellem egyaránt megkapják ami jó nekik.
A következő alkalommal a VÍZÖNTŐ jegyével ismerkedünk. Várunk 2019. január 20-án, JÖVŐ VASÁRNAP du. 3-tól a Városligeti fasorban sok szeretettel! 
Bejelentkezni itt lehet: jegabuKUKACgmail.com – Jenei Gabriella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!