"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2019. január 22., kedd

Boldogasszony Eljegyzése

Az ipolyszalkai tájházban szert tartunk.

Janur 23. – Boldogasszony eljegyzése

Bau (Bau Dug Asan) illetve a magyar Boldogasszony eljegyzése egy és ugyanazon ünnep, fogadalmi nap. A mátkaságban járó fiatalok fohászkodnak jó házasságért e napon. És szűz, tiszta érzésekkel párt idézhet magának Boldogasszony védelmében, akinek még nincsen.

Bau, azaz Boldogasszony mennyegzője a parasztlakodalom égi mása. Sok helyen a tisztaszobában Boldogasszony szobor került az asztalra, mellé bort és frissen sült kalácsot helyeztek, mellyel minden jelenlévőt megkínáltak.
Az idősebb asszonyok összefogódzva táncot jártak Bau tiszteletére. Ezáltal részesei lettek az égi esküvőnek, örömnek, szerelemnek, vigalomnak.

(Kovács Kálmánné Nóri „Boldogasszony üzenőlapjai” c. kötetéből vett tartalom)

ÁLDÁS.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!