"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2019. február 5., kedd


Az Aranyalma Műhely „Csillagmesék jógával®” sorozatának alkalmain mindig az adott csillagjegy tudnivalóival dolgozunk. Egy szép magyar népmese által ismerjük meg a különböző asztrológiai jegyek tulajdonságait, s szót kerítünk a jógaéletmódban alkalmazható ászanák és meditációs területek, valamint mantrák hatására is. (Hogy milyen tanulságokat vonunk le egy-egy alkalom után az adott csillagjegyről, annak összefoglalóját itt olvasható rendrehttps://legblogabb.blogspot.com/ )
A meseterápiás csoportot egy órás gerincjóga egészíti ki. Így test, lélek és szellem egyaránt megkapják ami jó nekik.
A  HALAK jegyével 2019. február 23-án, szombaton ismerkedünk du. 3-tól a Városligeti fasorban. Bejelentkezni itt tudsz: jegabuKUKACgmail.com – Jenei GabriellaVárunk sok szeretettel! 
Jenei Gabriella „Gabus” mesemondó, meseterapeuta és Hevesi Katalin gerincjóga oktató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!