"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2019. február 24., vasárnapKatival azért szeretek jógázni, mert nagyon finoman vezet végig minket a gyakorlatok során. Figyelemmel van mindannyiunk felé, s közben azért nem hagyja, hogy lustálkodjunk, amire amúgy én hajlamot érzek magamban. Szóval erősítés is van minden órán, ami miatt fejlődöm és a testtartásomon rengeteget javult. A gerincjóga egészen különös ága a jógának mert nincs benne filozófálás, ami sokakat zavarhat. Simán megmozgatjuk magunkat, nyújtunk, csavarunk, izmozunk, s a végén ott az az áldott relaxáció, ami mintha legalább fél óra volna, pedig nem is! NAGYON szeretem Kati gerincjóga foglalkozásait! És szerintem nektek is jól esne!
Minden csütörtökön 17:15-től vagyunk együtt a Városligeti fasor 8/c-ben. Kapukód: 1515kettőskereszt
Na, ki jön legközelebb? Én ott leszek! 

Jenei Gabi A gerincjóga egy olyan, szakemberek által kidolgozott mozgásrendszer, ami a fizikai test egészségét, elsősorban a testtartást hivatott javítani, illetve annak romlását megelőzni.
A gerincjóga gyakorlatai kezdők számára is biztonságosan kivitelezhetőek. Az ízületeket kímélve lassan nyújtjuk az izmokat, a légzéssel összekötve mindenki a saját ritmusában és önmagához mérten haladhat a gyakorlásban.
Az érdeklődéseket a hevesikati@gmail.com címen várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!