"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. július 12., szombat

Egy tuti tipp azoknak, akik még sohasem mozogtak rendszeresen


Te hogy állsz a mozgással?
Ja, ... hogy állsz?
Mozognod kellene?
Nem találod a Neked valót?
Nincs időd, vagy kedved?

Olyan mozgásformát mutatok, amit
bármely életkorban elkezdhetsz,
és bármely állapotban hasznodra lesz!


A heti egy óra elég, hogy az alapokat megtanuld és aztán a mindennapjaidba észrevétlenül belopja magát.

Végezheted ülve, állva, fekve. A megállóban a járműre várva, a munkahelyeden egy-egy fél percre, vagy az ágyban, felkelés előtt, vagy lefekvés után.

Etka anyó, Kártyikné Benke Etka 55 éves korában kezdte el kidolgozni azokat a gyakorlatokat, amelyek őt mozgáskorlátozottból egészségessé tették. Szívbetegséggel született, 30 éves korától izületi gyulladás, anyagcserezavarok, idegrendszeri problémák és fejfájás nehezítette életét. Dr. Kenyeres Károly természetgyógyász tanította meg az élettanilag helyes légzésre, táplálkozásra. Egy évre volt szükség, hogy eltűnjenek a fájdalmai, betegségei. Ötvenes évei végén kezdte el tanítani a jógát Dely Károly jógaoktató ösztönzésére. Tíz év oktatási tapasztalat alapján alakította ki saját módszerét. Rájött arra, a csecsemők és gerinces állatok mozgásának megfigyelésével, hogy mi az a mozgásforma, ősi természetes légzés, és mozgás, ami velünk születik, és amit más élőlények életük végéig megőriznek - csak mi emberek, elfelejtünk  felnőttkorunkra. Rájött, hogy ezt a tudást hogyan tudjuk megőrizni, vagy újra kifejleszteni bármely életkorban.

Az egyik legfőbb alapelv: ha a sejtjeink elegendő friss oxigénhez jutnak, akkor önmagukat meggyógyítják.
A másik: amennyire hajlékony a gerincünk, annyira vagyunk fiatalok.

Az Etka jóga gyakorlatok akkor is hatásosak, ha erőltetés nélkül végzed őket!

Te is megismerheted az Etka jógát, Etka anyó tanítványa, Ujvárosi Csilla jóga óráin,
és az  őszi Aranyalma Csakra Táborban.

Fogadd el Csilla jógaórájának első feléről készült házi bemutatónkat ajándékba.Ha Te is jönnél jógaórára, íratkozz fel itt oldalt, a program értesítésekre,
figyeld az Eseménynaptárt fent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!