"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. július 14., hétfő

Van időd?

Mennyi időd van?

7 másodperced, egy Etka-légzésre?
7 perced egy tenyerezésre?
7 órád, hogy valakit megtaníts ölelni?
Van 7 napod, hogy végre feltöltődj?
Hogy kikapcsolódj a mindennapi rohanásból, és
bekapcsold kreativitásod, energiarendszered?




Az Idő és a Félelem kézen fogva jár.
A múltban időzni, a jövőn merengeni lehet félelmetes, vagy eltölthet jó érzéssel, attól függően, hogy épp melyik "gondolatzsákod" van nyitva. Ha az egyik kinyílik, a másik bezárul. A jó hír az, hogy Te magad képes vagy a Rossz "gondolatzsákot" lezárni és a Jót kinyitni. A Félelmeddel,
Aggodalmaiddal egyszerűen szembenézhetsz.
Első lépésként fogalmazd meg teljes pontossággal, hogy Mitől félsz, Mi miatt aggódsz.
Másodszor készíts két listát.
1. Mi bizonyítja, hogy jogos a félelmed, aggodalmad?
2. Mi mond ellent nekik, hogyan lehet az elképzelt rossz dolgokat elkerülni?
Akkor, amikor az első csoporttal végeztél, és elkezded a második csoportot írni, AKKOR vált át a figyelmed, és kapcsol át a gondolkodásod a "Rossz gondolatzsákról" a "Jóra".
Eleinte lehetnek nehézségeid, főként, ha a gyökércsakrád nem működik megfelelően, de elég a szándék, hogy a figyelmed oda irányítsd, és sikerülni fog, és a gyakorlással egyre könnyebbé válik.
Hét hétig,minden almalommal, amikor aggódsz, ismételd meg ugyanezt a gyakorlatot, így rutinossá válsz abban, hogy bármikor átkapcsolj a Rossz gondolatokról a Jóra. Ez a rutin arra is elég, hogy életed más területein is át tudj váltani bosszankodásból megoldáskeresésre, (ön)vádvól megbocsátásra, bánatból örömre, rosszból jóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!