"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. július 9., szerda

Egy zseniális módszer alkotóképességed kibontakoztatására

Te is voltál már úgy, hogy írnod kellett valamit, és nem jöttek a szavak? Kreatív megoldást kerestél, és csak a megvalósíthatatlanok jutottak eszedbe?
Olyan módszert mutatok, amit az amerikai művészek is használnak!
Julia Cameron tart tréningeket azoknak, akik alkotói válságba kerültek. Az ő eszköztárából mutatok egy egyszerű, költségkímélő eszközt.

A gondolatok szabad áramlását blokkolja, ha az elménk már a születésük pillanatában megkérdőjelezi létjogosultságukat. De mi történik, ha eleve tudjuk, hogy az írásunkat SENKI nem fogja kritizálni - mert nem mutatjuk meg? Ebben a biztonságos helyzetben minden gondolat megszülethet, amelyik csak felszínre tör. A két agyfélteke összehangolódik, együttműködik és Belső Bölcsességünk el tudja juttatni hozzánk, a Tudatos Énünkhöz, jelzéseit, kincset érő tudását.

Hány órakor szoktál ébredni? Egy fél órára lesz szükséged, közvetlenül ébredés után, egy füzetre, és íróeszközre, na meg nyugalomra, hogy ne zavarjon meg senki. Felébredsz, és írni kezdesz. Írsz, írsz, amíg három oldal be nem telik. A cél a három oldalnyi szöveg - mindenféle kontroll és megkötés nélkül. Az se probléma, ha nem jut semmi eszedbe, ez az elején sokakkal megtörténik! Akkor EZT kell írnod! Hogy mit? Hát ezt: semmi nem jut eszembe, nem jut semmi eszembe...  egészen addig, míg valami MÁS fel nem bukkan. Itt nem kell köntörfalazni, nyomdafestéket tűrő szavakat keresgélni, hadd jöjjön ki minden a maga valóságában! A dühöd, vagy elkeseredettséged, épp úgy, mit a vágyaid. A kétségeid, a véleményed másokról és önmagadról. Egyszer végre ott lehetnek feketén fehéren. Aztán két dolgot tehetsz - ha nem vagy benne biztos, hogy senki sem olvassa el - nyugodtan semmisítsd meg. Ha meg tudod őrizn a kíváncsi szemek elől, akkor tedd biztonságos helyre.... DE az első hat hét eltelte előtt tilos visszaolvasni, még Neked is! A hat hét elég azoknak a gondolatoknak a gyógyulására, amelyek elakadásokat okoztak, úgy, hogy még csak nem is tudtál róluk.

A reggeli jegyzetelés ötlete Julia Cameron A művész útja című 12 hetes tréninget tartalmazó könyvéből való. Nálam bevált, és a hetek elteltével csodálatos volt visszanézni, hogyan születtek apró ötletekből nagy megoldások régen zavaró problémákra. Hogyan lettek vágyakból megvalósítható ötletek, és végre tett, és valóság.

Mi most csak egy hetet fogunk együtt tölteni Ipolyszalkán,  de ehhez hasonló sok apró fortélyt mutatunk, hogy a Te alkotóképességed is teljesebbé váljon. Kattints ide, hogy többet megtudj az Aranyalma Csakra Táborról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!