"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2014. július 22., kedd

Mesetábor

Augusztusban három teljes napot fogunk Veletek és a népmesékkel együtt tölteni, önismereti jelleggel. Táborunk Ipolyszalkán lesz, a Tájházban, egy igazi, ma is működő parasztportán, ahol kemencében készült ételeket fogyasztunk, régi parasztbútorokon ülünk, eszünk, s szép zöld kertben pihengetünk. A parasztház padlásán matracokon alszunk, zuhanyozó, wc a földszinten van. 



Augusztus 11-13-ig (hétfő délelőttől szerda estig) tudunk együtt lenni.

Az önismeret lesz főtémánk a táborban. Erőforrásainkra és rendeznivalóinkra egyaránt ránézünk. Megismerjük külső és belső szörnyetegeinket (sárkányosodás illetve boszorkányok). Kedvenc meséink tükrében megnézzük hol tartunk életutunkon. Lesz „Mesebeavatás” (nem energetikai beavatkozás), amikor mindenki mesesegítőt kap további útjára.

Egy a cél, de több a lélek! Ezért a „szokásos” megbeszélős mesefoglalkozáson kívül – mely szintén igen fontos és értékes részét képezi táborunknak – ki-ki a maga választotta módon dolgozik majd tovább a saját történetével. Lesz lehetőségetek kézműveskedni (agyag, festés, rajzolás, montázskészítés…), valamint dramatikus eszközökkel közelíteni a mesékhez (írás, színház, tánc, zene…).

Sok játékkal tervezem az önismeretben való elmélyülésünket, önbizalom- és kommunikációs tréning-elemekkel fűszerezve haladunk majd utunkon. Test-lélek-szellem egysége érdekében a szellemi-lelki munkát napi testmozgással is kiegészítjük: lesz jóga, meridiántorna, nyújtógyakorlatok és kisebb kirándulások a környéken. 




A tábor díja 18.000 Ft mely tartalmazza a teljes ellátást 3 napra (reggelitől vacsoráig) és 2 éjjeli szállást. Az utazás egyénileg történik.
(Aki nem tud az egész táborozáson részt venni, jöhet csak egy napra is. A tábor napidíja ebben az esetben 7000 Ft.) Jelentkezz a jegabu KUKAC gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!